People Innovation Excellence

Aaron Wilbraham, onder scorers City’s op Valley Parade, lid van de Alan Brazilië Sports ontbijt op woensdag na te denken over een onvergetelijke avond – en het seizoen – voor de club en bracht hulde aan de klus te klaren door de manager Steve Cotterill.

Dit werd samengevat door hun sombere 3-1 nederlaag tegen Liverpool op zondag, dat bleek Mourinho’s laatste wedstrijd in rekening gebracht.
1 Povetkin laat Prijs in een verfrommeld hoopje op het doek in Cardiff David Price heeft zijn stilzwijgen verbroken en meegenomen naar sociale media om fans dat hij in orde is na het lijden een brutale knock-out in de handen van Alexander Povetkin gerust te stellen.

De torenhoge zwaargewicht raakte het doek in de derde na abooming linkerhand uit de Russische, voordat het kort geeft zichzelf hoop op een prachtige streek met een aantal enorme linker handen die Povetkin links op de touwen. Echter, de in Liverpool geboren vechter niet profiteren en leed aan een misselijkmakende knock-out in de volgende ronde na opengesteld door brute combinaties.

Ondanks het ontvangen van medische zorg in de nasleep, Prijs was in staat om de ring te verlaten op zijn eigen beweging en nam op Twitter op zondagmiddag om betrokken fans gerust te stellen. “Hallo iedereen enkel te laten weten alles in orde is,” zei hij. “Ik nam deze strijd en de risico’s begrijpen, maar als je niet beschikt over een gaan- heb je zult nooit weten. “Ik ben trots ik zet het allemaal op de lijn in de voorkant van een enorme publiek en ik zou het allemaal weer te doen. Hield van elke minuut.”Hallo iedereen enkel te laten weten alles in orde is.

Ik nam deze strijd en de risico’s begrijpen, maar als je niet beschikt over een gaan- heb je zult nooit weten. Ik ben trots ik zet het allemaal op de lijn in de voorkant van een enorme publiek en ik zou het allemaal weer te doen.

Hielden van elke minuut – David Price (@ DavidPrice_1) 1 april 2018 Price’s emotionele boodschap op Twitter na de KO verlies Later op de avond, verhuisde Anthony Joshua een stap dichter bij beoming de onbetwiste zwaargewicht kampioen van de wereld met een stevige, doch weinig spectaculaire prestaties tegen Joseph Parker. De Engelsman benodigde punten voor de eerste keer in zijn professionele carrière, maar ulitmately beweerde Parker’s WBO riem.

Inter Milan zijn ingesteld op Mauro Icardi release clausule laten zakken in een nieuw contract aan te bieden aan de 26-jarige. De aanvaller, die de Inter aanvoerdersband om lange staat van dienst doelman Samir Handanovic eerder deze maand verloren, is in verband gebracht met het grote geld gaat naar Manchester United en Chelsea.

Inter Milan toekomst 2 Mauro Icardi is in geval van twijfel Icardi heeft een € 110million vrijlating clausule in zijn huidige deal, die loopt tot 2021, maar de Italiaanse outlet La Repubblica vordering clubs zullen moeten uitgeven € 80 miljoen om een ​​nieuwe buy-out-clausule activeren als hij ondertekent verse termen in het San Siro. laatste Inter verschijning Icardi kwam in een 1-0 overwinning op Parma op 9 februari Hij werd niet opgenomen in de selectie voor de club Europa League laatste 32 overwinning tegen Rapid Wenen en heeft twee Serie A wedstrijden gemist. 2 Samir Handanovic vervangen Mauro Icardi als Inter Milan kapitein eerder deze maand Corriere dello Sport zegt de Argentijnse internationale kon de rest van het seizoen met een knieblessure missen.

Echter, er zijn meldingen geweest van een ruzie tussen Icardi en manager Luciano Spalletti, die wil dat de toekomst zijn ster man snel opgelost zijn. Laatste nieuws op GOSSIP Man United zet voor Juventus ace, Arsenal te wonderkid landen, plus Spurs-update LIV-LEY STUFF Jake Livermore netten prachtige aanval als West Brom rand verleden Birmingham 3-2 NIET rommelen Claude Makelele eenmaal beloofd Barcelona legende zetten in het ziekenhuis live op talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: live stream commentaar en bevestigd teams live op tS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finale te breken presentie erg aardig Man United te betalen Molde £ 1m volgende Ole Gunnar Solskjaer de benoeming nieuw tijdperk Football Association kondigt Mark Billingham als nieuwe chief executive actie ondernemen Premier League managers bereid zijn om teams van het veld af te nemen in gevallen van racisme ‘hij heeft gedaan zijn steentje’ Former Schotland baas zegt dat hij zou Adam Johnson een ‘tweede kans’ live on talkSPORT West Ham vs Everton geven: Exclusive commentaar , kick-off tijd en team nieuws Hij geld in te zamelen 1xbet SEPA zei: “Mauro is duidelijk te zien zijn prestaties beïnvloed door bepaalde situaties die zijn gaande rece ntly. “Hij moet zichzelf bevrijden van het gesprek dat om hem heen. “De bestuurders zijn overeengekomen om te beginnen met praten over het contract, dus nu moeten ze er naartoe te gaan en sluit het.” Voor zijn laatste verschijning, had Icardi scoorde negen competitie doelpunten in 20 wedstrijden, plus vier in zes Champions League-optredens.

Bristol City sloeg Bradford 6-0 op dinsdagavond om promotie naar de Championship af te sluiten na een afwezigheid van twee jaar. Aaron Wilbraham, onder scorers City’s op Valley Parade, lid van de Alan Brazilië Sports ontbijt op woensdag na te denken over een onvergetelijke avond – en het seizoen – voor de club en bracht hulde aan de klus te klaren door de manager Steve Cotterill. “Hij heeft de mentaliteit van iedereen veranderd,” zei de 35-jarige, de Robins’ top scherpschutter dit seizoen. “Hij kwam binnen op de eerste dag van pre-season en zei dat hij wilde de competitie te winnen en je kon zien dat hij niet alleen zeggen.

Ik weet dat veel managers waarschijnlijk zeggen dat het team op de eerste dag terug, maar je kon zien dat hij het echt meende. “Hij vanaf het begin van het seizoen de manier waarop hij wilde dat we spelen uiteengezet en hij zorgt ervoor dat iedereen hun baan kent. Elke week is maakt niet uit wie we spelen, de aandacht voor detail op het andere team en de manier waarop hij ons voorbereidt ongelooflijk geweest. “Je gaat in elk spel ervan overtuigd dat u al weet wat het andere team gaat proberen en te doen tegen je.

Dat is de sleutel geweest. Hij heeft ons echt georganiseerd, maakte ons voetballen, dat we ons vertrouwen op de bal, en het heeft een zeer succesvol seizoen geweest.”
Tyson Fury zal proberen om de kansen van streek en beweren Deontay Wilder’s WBC wereldtitel op zaterdagavond in LA (zondagmorgen Britse tijd).

De zwaargewicht wereld titel gevecht heeft iedereen praten, met debatten woeden over wie zal zegevieren ontstaan ​​in de strijd tussen de Brit en de Amerikaanse in het Staples Center. 12 We zijn nu slechts enkele dagen verwijderd van uit te vinden wie zal zegevieren Ondanks het feit dat uit de ring voor twee en een half jaar en ballonvaren tot 350 pond, Fury verklaart hij zal een deel van de zwaargewicht kroon terug te winnen dit weekend.

Ondertussen Wilder houdt vol dat hij zal knock-out zijn tegenstander en te bewijzen dat hij de baddest man op de planeet. Sommige mensen die beter kan worden bedreven om een ​​deskundig advies geven is onze selectie van de onderstaande boksers. We hebben afgerond tien van hun grote namen voorspellingen, dus check ze uit door naar beneden te scrollen.

Laatste Boksen Nieuws beginnen met het verspreiden HET NIEUWS Eddie Hearn onthult nieuwe waarschijnlijke datum voor Callum Smith’s volgende gevecht ACTION Reporter gekust door Pulev huurt advocaat; beschuldigt hem van nieuwe, aanvullende aanranding VERWARMDE David prijsschokken fans met out-of-karakter, expletive beladen uitbarsting 50/50 Eddie Hearn reageert op Deontay Wilder vraag van een 50/50 verdeling naar AJ vechten in de werken Eddie Hearn onthult wanneer we zouden kunnen zien Anthony Joshua vechten Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan legt uit waarom hij zo slecht in de laatste gevecht met Samuel Vargas WAT NEXT was? Tyson Fury trainer onthult die strijd is het meest waarschijnlijk volgende: Joshua of Wilder UPSET KOMEN? Khan waarschuwt Crawford van ‘grote schok’ als hij kijkt hem voor toekomstige super gevecht gerangschikt de top tien pound-for-pound boksers in de wereld van vandaag, met inbegrip van Canelo en Joshua CON MAN McGregor is ‘once in a lifetime’, maar MMA expert ruggen hem te maken UFC terug EENWORDING Shawn Porter geeft een positieve update van potentiële Errol Spence vechten VERTRAGING Streefdatum voor Fury vs Wilder rematch ingesteld op boxing fans 1.


Published at :
Leave Your Footprint

  Periksa Browser Anda

  Check Your Browser

  Situs ini tidak lagi mendukung penggunaan browser dengan teknologi tertinggal.

  Apabila Anda melihat pesan ini, berarti Anda masih menggunakan browser Internet Explorer seri 8 / 7 / 6 / ...

  Sebagai informasi, browser yang anda gunakan ini tidaklah aman dan tidak dapat menampilkan teknologi CSS terakhir yang dapat membuat sebuah situs tampil lebih baik. Bahkan Microsoft sebagai pembuatnya, telah merekomendasikan agar menggunakan browser yang lebih modern.

  Untuk tampilan yang lebih baik, gunakan salah satu browser berikut. Download dan Install, seluruhnya gratis untuk digunakan.

  We're Moving Forward.

  This Site Is No Longer Supporting Out-of Date Browser.

  If you are viewing this message, it means that you are currently using Internet Explorer 8 / 7 / 6 / below to access this site. FYI, it is unsafe and unable to render the latest CSS improvements. Even Microsoft, its creator, wants you to install more modern browser.

  Best viewed with one of these browser instead. It is totally free.

  1. Google Chrome
  2. Mozilla Firefox
  3. Opera
  4. Internet Explorer 9
  Close